LOUIS TELLIER MARCEL přenosná kamna na dřevo
Výrobce: LOUIS TELLIER • Artikl: MARC01
Připomeňte si chutě starých časů, připravujte své oblíbené pokrmy venku s venkovní troubou na směsná paliva MARCEL. S přenosnou troubou pohodlně upečete pizzu, chléb, koláče, ryby i maso.
Přejít na celý popis produktu »
Záruka (firmy a organizace): 1 rok(y) •Záruka (spotřebitelé): 3 rok(y) • Země původu: Francie • Celní číslo: 85141980
Popis produktu
LOUIS TELLIER MARCEL přenosná kamna na dřevo
Profesionální trouba na smíšená paliva, přenosný design. Ideální pro pečení pizzy, koláče (Flammkuchen), chleba, masa, ryb, dušení zeleniny.
Rozložte spodní nohy, nainstalujte komín, postavte zařízení na pevný stůl nebo pult.
Zásuvka paliva je umístěna na zadní straně zařízení. Naplňte ji topící hmotou vhodnou na pečení: vložte do ní suchá polena, pelety nebo uhlí. Vypalte to, vložte zásuvku na místo. Sledujte teploměr zabudovaný ve dvířkách trouby. Očekává se, že prostor trouby dosáhne požadované cílové teploty za 20 minut.
Zbývá jen vložit do trouby předpřipravenou pizzu, chléb nebo jiné jídlo k pečení. K tomu může skvěle pomoci kvalitní pekáč na pizzu, stěrka na pizzu nebo profesionální plech na pečení (velikost GN2/3 nebo GN1/2).
Teplotu lze sledovat na profesionálním analogovém teploměru zabudovaném ve dveřích a jídlo lze kontrolovat na skleněném pozorovacím otvoru, aniž by bylo nutné dveře otevírat.
V případě potřeby je pec Marcel vhodná i pro studené uzení, ke kterému je nejlepší použít dřevní štěpku dostupnou v našem sortimentu.
Po skončení akce lze zařízení snadno vyčistit, rozebrat a převézt.
Doporučujeme pro venkovní akce, terasové a venkovní jídelny.
Kapacita: 1 ks 30ø cm pizzy, nebo 1 ks chleba 28ø cm, nebo 2 ks bagety, nebo jiného masa, které lze upéct na pekáči do velikosti GN2/3
Konstrukce z nerezové oceli se spodní kamennou deskou a vnitřní izolací z keramických vláken
Rozměry komory: 340x519x205mm
Rozměry desky: 330x370mm, tloušťka 15mm
Profesionální analogový teploměr a monitorovací otvor zabudovaný ve dveřích
Termostatický ventil v uzavřeném režimu:
- standardní režim pečení, 150-250°C,
- doporučeno pro pečení chleba, masa, ryb, zeleniny, koláčů a pečiva
Termostatický ventil v otevřeném režimu:
- režim rychlého pečení při vysoké teplotě až 450-500°C,
- doporučeno pro pečení pizzy a jiných grilovaných pokrmů
Snadno použitelná zadní zásuvka na palivo
Lze použít s: dřevěnou polenou, peletami, uhlím, štěpkou
Teploty 500°C lze dosáhnout za méně než 20 minut
Termostat
Vyjímatelný popelník, snadno se čistí
Odnímatelný komín
Sklopná rukojeť pro přenášení
Rozkládací nohy
Samočištění pyrolýzou (+500°C) nebo kovovým kartáčem pro odolné nečistoty na podkladu
Parametry
Šířka |
|
439 mm |
Hloubka |
|
755 mm |
Výška |
|
918 mm |
Hmotnost netto |
|
36 kg |