gammo

kitchen & more

Zákaznický servis: +420-728-648-916
Otevírací doba: 08:00-16:00 (Po-Pá)

Nejnovější příspěvky

Výroba domácí vánoční klobásy s kuchyňským robotem Ankarsrum

2023. 12. 02.

Objevte radost z výroby nefalšované, domácí klobásy, zázraku, který vydrží déle než 3 dny.

Pokračovat ve čtení

Fenntarthatóság a konyhában: zöld technológiák és gyakorlatok

2023. 11. 27.

A fenntarthatóság nem csak egy divatos szólam a gasztronómiában – ez a jövő kulcsa. Fedezd fel, hogyan forradalmasíthatják a zöld technológiák és fenntartható gyakorlatok a konyhai rutint, miközben csökkennek a költségek is.

Pokračovat ve čtení

Evropské vánoční trhy: světla, chutě a zázraky

2023. 11. 23.

S příchodem chladného počasí se otevírají tisíce vánočních trhů, z nichž každý má svou jedinečnou atmosféru a kouzlo. Vydejme se společně na nejznámější vánoční trhy v Evropě, kde svítí světla, chutě vás lákají a atmosféra je podmanivě vánoční!

Pokračovat ve čtení

Otevírací doba na konci roku

2023. 11. 22.

Důležitá informace o otevírací době na konci roku!

Níže uvádíme přehled vyřizování objednávek zadaných ke konci roku.

Pokračovat ve čtení

Triky, které usnadňují kuchyňské přípravy

2023. 11. 17.

Vstupte s námi do kouzelného světa kuchyňských přípravků, kde se počítá každý pohyb a kde kuchyňské rutiny získávají nový význam. Přečtěte si náš článek, aby Vaše kuchyně nebyla jen přípravnou jídel, ale skutečnou chuťovou dílnou!

Pokračovat ve čtení

Vegetarián, vegan, intolerance laktózy, citlivost na lepek: slovník pro různé diety a potravinové alergie

2023. 11. 16.

Co je to vegetarián? Kdy můžeme říct, že je někdo vegan? A co intolerance laktózy a citlivost na lepek? Náš článek odpoví na všechny vaše otázky!

Pokračovat ve čtení

Nejoblíbenější příspěvky

Co je blanšírování a jak na to?

2022. 04. 12.

Víme to, slyšíme o tom, ale nevíme o tom všechno. Pojďme se naučit, co znamená blanšírování.

Pokračovat ve čtení

Vyzkoušeli jsme: domácí kompostér REENCLE

2023. 11. 01.

Zcela nový kompostér REENCLE jsme porovnali s podobným strojem od SAGE a dalšími venkovními/vnitřními kompostovacími metodami. Stroj není levný - stojí za to?

Pokračovat ve čtení

Výroba rostlinného mléka doma pomocí Vegan Milker

2023. 05. 30.

Vzhledem k rostoucí oblibě rostlinných mlék si dnes mnoho lidí chce vyrábět rostlinné nápoje doma. Ale je to možné? Vyplatí se vyrábět rostlinné mléko doma? Pojdme to zjistit!

Pokračovat ve čtení

Pasírování rybí polévy, jakou jste ještě nikdy neviděli!

2016. 11. 14.

Rybí polévka je známá na všech kontinentech světa, jak v Evropě, tak v Maďarsku. Koření je různé, ale kuchyňské nářadí se používá stejné. Vybrali jsme z našich strojů!

Pokračovat ve čtení

Zajímavosti u příležitosti Světového dne kávy

2022. 09. 28.

U příležitosti Světového dne kávy (29. září) se můžete seznámit s historií kávovaru a vývojem vaření kávy. Káva!

Pokračovat ve čtení

Hledejte v blogu