Nejnovější příspěvky
Božské špenátové lasagne s ricottou
2024. 04. 23.
Zažijte kouzlo italské kuchyně u vás doma! Ochutnejte dokonalou harmonii bohaté rajčatové omáčky, smetanového bešamelu a tajícího sýra a udělejte si špenátovo-ricottové lasagne!
Co budou lidé jíst za 100 let?
2024. 04. 19.
Počet lidí na planetě neustále roste. Jaké alternativní potraviny lze zvážit? Co budou lidé jíst za 100 let?
Průvodce jarními závitky
2024. 04. 16.
Jaro vždy otevírá dveře gastronomickým experimentům! Hodilo by se pár tipů na něco nového? Co takhle jarní závitky? Pokud jste dnes na toto téma četli pouze jeden článek, přečtěte si tento!
Seznamte se se sadou válečku a vykrajovátka na těstoviny ANKARSRUM
2024. 04. 15.
Pokud jste někdy přemýšleli, jaké by to bylo vyrobit si lahodné těstoviny, které jste ochutnali v restauracích, vlastníma rukama, nyní máte šanci objevit kouzlo domácích těstovin se sadou ANKARSRUM natahovače těstovin a krájecí hlavy.
Domácí ravioli se špenátem a ricottou
2024. 04. 08.
Pokud máte rádi lahodné domácí těstoviny, pak tento recept bude váš oblíbený. Příprava těsta i náplně je jednoduchá a konečný výsledek bude opravdu oslnivou hostinou pro celou rodinu. Vyzkoušejte sami!
Nejoblíbenější příspěvky
Vyzkoušeli jsme: domácí kompostér REENCLE
2023. 11. 01.
Zcela nový kompostér REENCLE jsme porovnali s podobným strojem od SAGE a dalšími venkovními/vnitřními kompostovacími metodami. Stroj není levný - stojí za to?
Co je blanšírování a jak na to?
2022. 04. 12.
Víme to, slyšíme o tom, ale nevíme o tom všechno. Pojďme se naučit, co znamená blanšírování.
Otevírací doba na konci roku
2023. 11. 22.
Důležitá informace o otevírací době na konci roku!
Níže uvádíme přehled vyřizování objednávek zadaných ke konci roku.
Výroba rostlinného mléka doma pomocí Vegan Milker
2023. 05. 30.
Vzhledem k rostoucí oblibě rostlinných mlék si dnes mnoho lidí chce vyrábět rostlinné nápoje doma. Ale je to možné? Vyplatí se vyrábět rostlinné mléko doma? Pojdme to zjistit!
Konfitování: jak a proč to udělat?
2022. 09. 14.
Naučte se sofistikovanou techniku francouzské kuchyně prostřednictvím konfitování. Ale co to přesně znamená? O tom nyní píšeme v našem článku, přečtěte si ho!
Pasírování rybí polévy, jakou jste ještě nikdy neviděli!
2016. 11. 14.
Rybí polévka je známá na všech kontinentech světa, jak v Evropě, tak v Maďarsku. Koření je různé, ale kuchyňské nářadí se používá stejné. Vybrali jsme z našich strojů!