gammo

kitchen & more

Zákaznický servis: +420-728-648-916
Otevírací doba: 08:00-16:00 (Po-Pá)

Nejnovější příspěvky

4+1 způsoby využití vajec

2024. 05. 20.

Vejce jsou opravdu univerzální kuchyňskou surovinou. Jeho všestrannost opravdu není třeba dokazovat. V tomto článku jsme shromáždili 4+1 způsobů, jak využít!

Pokračovat ve čtení

Palačinky ke Dni dětí pro všechny!

2024. 05. 15.

Mezinárodní den dětí se slaví v mnoha zemích světa, na většině míst 1. června. Tento den je především o dětech. U příležitosti Dne dětí se může konat řada hravých programů a opomenout nemohou ani chutné pokrmy: palačinky ke Dni dětí pro každého!

Pokračovat ve čtení

Rýžovar: Jak se liší od vaření v hrnci?

2024. 05. 14.

Neznáme nikoho, kdo by vyzkoušel rýžovar a pak se vrátil k vaření rýže v hrnci. Jaký je důvod? V tomto příspěvku zjistíme, v čem je rýžovar jiný (a lepší) než všechny ostatní způsoby přípravy rýže!

Pokračovat ve čtení

Servírovací vozík: Kdy je užitečný?

2024. 04. 26.

Kdy je užitečný servírovací vozík?

Pokračovat ve čtení

Co budou lidé jíst za 100 let?

2024. 04. 19.

Počet lidí na planetě neustále roste. Jaké alternativní potraviny lze zvážit? Co budou lidé jíst za 100 let?

Pokračovat ve čtení

Průvodce jarními závitky

2024. 04. 16.

Jaro vždy otevírá dveře gastronomickým experimentům! Hodilo by se pár tipů na něco nového? Co takhle jarní závitky? Pokud jste dnes na toto téma četli pouze jeden článek, přečtěte si tento!

Pokračovat ve čtení

Nejoblíbenější příspěvky

Vyzkoušeli jsme: domácí kompostér REENCLE

2023. 11. 01.

Zcela nový kompostér REENCLE jsme porovnali s podobným strojem od SAGE a dalšími venkovními/vnitřními kompostovacími metodami. Stroj není levný - stojí za to?

Pokračovat ve čtení

Co je blanšírování a jak na to?

2022. 04. 12.

Víme to, slyšíme o tom, ale nevíme o tom všechno. Pojďme se naučit, co znamená blanšírování.

Pokračovat ve čtení

Otevírací doba na konci roku

2023. 11. 22.

Důležitá informace o otevírací době na konci roku!

Níže uvádíme přehled vyřizování objednávek zadaných ke konci roku.

Pokračovat ve čtení

Výroba rostlinného mléka doma pomocí Vegan Milker

2023. 05. 30.

Vzhledem k rostoucí oblibě rostlinných mlék si dnes mnoho lidí chce vyrábět rostlinné nápoje doma. Ale je to možné? Vyplatí se vyrábět rostlinné mléko doma? Pojdme to zjistit!

Pokračovat ve čtení

Konfitování: jak a proč to udělat?

2022. 09. 14.

Naučte se sofistikovanou techniku ​​francouzské kuchyně prostřednictvím konfitování. Ale co to přesně znamená? O tom nyní píšeme v našem článku, přečtěte si ho!

Pokračovat ve čtení

Pasírování rybí polévy, jakou jste ještě nikdy neviděli!

2016. 11. 14.

Rybí polévka je známá na všech kontinentech světa, jak v Evropě, tak v Maďarsku. Koření je různé, ale kuchyňské nářadí se používá stejné. Vybrali jsme z našich strojů!

Pokračovat ve čtení

Hledejte v blogu