Nejnovější příspěvky
Výroba domácí vánoční klobásy s kuchyňským robotem Ankarsrum
2023. 12. 02.
Objevte radost z výroby nefalšované, domácí klobásy, zázraku, který vydrží déle než 3 dny.
Fenntarthatóság a konyhában: zöld technológiák és gyakorlatok
2023. 11. 27.
A fenntarthatóság nem csak egy divatos szólam a gasztronómiában – ez a jövő kulcsa. Fedezd fel, hogyan forradalmasíthatják a zöld technológiák és fenntartható gyakorlatok a konyhai rutint, miközben csökkennek a költségek is.
Evropské vánoční trhy: světla, chutě a zázraky
2023. 11. 23.
S příchodem chladného počasí se otevírají tisíce vánočních trhů, z nichž každý má svou jedinečnou atmosféru a kouzlo. Vydejme se společně na nejznámější vánoční trhy v Evropě, kde svítí světla, chutě vás lákají a atmosféra je podmanivě vánoční!
Otevírací doba na konci roku
2023. 11. 22.
Důležitá informace o otevírací době na konci roku!
Níže uvádíme přehled vyřizování objednávek zadaných ke konci roku.
Triky, které usnadňují kuchyňské přípravy
2023. 11. 17.
Vstupte s námi do kouzelného světa kuchyňských přípravků, kde se počítá každý pohyb a kde kuchyňské rutiny získávají nový význam. Přečtěte si náš článek, aby Vaše kuchyně nebyla jen přípravnou jídel, ale skutečnou chuťovou dílnou!
Vegetarián, vegan, intolerance laktózy, citlivost na lepek: slovník pro různé diety a potravinové alergie
2023. 11. 16.
Co je to vegetarián? Kdy můžeme říct, že je někdo vegan? A co intolerance laktózy a citlivost na lepek? Náš článek odpoví na všechny vaše otázky!
Nejoblíbenější příspěvky
Co je blanšírování a jak na to?
2022. 04. 12.
Víme to, slyšíme o tom, ale nevíme o tom všechno. Pojďme se naučit, co znamená blanšírování.
Vyzkoušeli jsme: domácí kompostér REENCLE
2023. 11. 01.
Zcela nový kompostér REENCLE jsme porovnali s podobným strojem od SAGE a dalšími venkovními/vnitřními kompostovacími metodami. Stroj není levný - stojí za to?
Výroba rostlinného mléka doma pomocí Vegan Milker
2023. 05. 30.
Vzhledem k rostoucí oblibě rostlinných mlék si dnes mnoho lidí chce vyrábět rostlinné nápoje doma. Ale je to možné? Vyplatí se vyrábět rostlinné mléko doma? Pojdme to zjistit!
Pasírování rybí polévy, jakou jste ještě nikdy neviděli!
2016. 11. 14.
Rybí polévka je známá na všech kontinentech světa, jak v Evropě, tak v Maďarsku. Koření je různé, ale kuchyňské nářadí se používá stejné. Vybrali jsme z našich strojů!
Zajímavosti u příležitosti Světového dne kávy
2022. 09. 28.
U příležitosti Světového dne kávy (29. září) se můžete seznámit s historií kávovaru a vývojem vaření kávy. Káva!