#sous vide
Přečtěte si naše články na toto téma a prohlédněte si naše doporučené produkty!
Naše zajímavé články k tématu:
Abeceda porážení prasat
Porážky prasat jsou dnes stále vzácnější. Před devadesátými léty však bylo velmi běžné, že kvičení prasat proniklo do poklidného ticha svítání. Ve světě mult...
Kuchyňské terminologie srozumitelně: suvidování
Kuchyňský svět je plný odborných pojmů, které se často mohou zdát komplikované, zvláště pokud na ně nejsme zvyklí. Jedním z takových výrazů je suvidování. Co...
Lze suvidovat i zeleninu? Jasně!
Mnoho lidí ví, že technologie sous vide je perfektní pro přípravu masa a ryb, ale co naděláme se zeleninou? Přečtěte si náš článek a zjistěte odpověď!
Kachní stehno, neuvěřitelně chutné sváteční menu.
Lahodné sváteční menu, jaké jste ještě nezkoušeli :)
Chuťové pohárky budou brnět: dušené kuřecí stehno se v ústech téměř rozplývá!
Může se to zdát jednoduché. Ve skutečnosti je to mnohem víc: výroba zabere trochu více času, ale konečný výsledek je fantastický!
Související produkty
Sous vide vakuový sáček 200mm x 300mm, 50ks
257 CZK(212 CZK + DPH)
Sous vide vakuový sáček 250mm x 350mm, 50ks
363 CZK(300 CZK + DPH)
Sous vide vakuový sáček 300mm x 400mm, 50ks
484 CZK(400 CZK + DPH)