gammo

kitchen & more

Zákaznický servis: +420-728-648-916
Otevírací doba: 08:00-16:00 (Po-Pá)

MOCKMILL LINO 200 mlýnek na obiloviny

Výrobce: MOCKMILL • Artikl: MMLINO200

Skladem: 2 ks

Předpokládané dodání: pondělí • 2025.04.07.

13855 CZK13582 CZK11225 CZK + DPH

Záruka (firmy a organizace): 1 rok(y) •Záruka (spotřebitelé): 2 rok(y) • Země původu: Německo • Celní číslo: 85094000 • EAN kód: 4260420630126

Hodnocení zákazníků:

  • 5 bod 1 na základě recenzí

Další recenze »

Popis produktu

MOCKMILL LINO 200 mlýnek na obilí
 
Elektrický stolní mlynček vybavený keramickým mlecím kamenem Corundum. Doporučujeme pro výrobu čerstvě mleté ​​mouky podle potřeb domácnosti. Speciální mlecí kámen lze také použít k mletí luštěnin nebo koření.
Po použití lze rozebrat a vyčistit bez použití nástrojů. Díky výkonnému a odvětrávanému motoru je vhodný i pro každodenní použití.
 
Vhodné pro: mletí měkčích obilovin (špalda, žito nebo pšenice), tvrdých zrn (proso, kukuřice, rýže), koření (pepř, paprika, hořčičná semínka), luštěnin (cizrna, fazole nebo hrách).
Nevhodné pro: mletí olejnatých semen (např. mák, slunečnice, len, dýňová semínka).
 
Technické vlastnosti:
- extrémně tvrdé keramické mlecí kameny, průměr: 90 mm
- plynule nastavitelná jemnost mletí: od hrubého po jemné mletí
- mlecí výkon jemné mouky: 200 g / min
- mlecí výkon hrubé mouky: 400 g / min
- kryt mlýnky: dřevo a inovativní speciální plast Arboblend®
- velikost/kapacita trychtýře (pšenice): 1.300 g
- výkonný průmyslový motor
- délka kabelu: 1.5 m
- klasifikace dotykové ochrany: 1
- dodáváno v bezlepkovém stavu

Kliknete sem pro další dostupné příslušenství!

 

Parametry

Počet otáček

1300 /minuta

Kapacita

12 kg/hod

Elektrický příkon W

600 W

Připojení

230/50 V/Hz

Šířka

208 mm

Hloubka

242 mm

Výška

380 mm

Hmotnost netto

8.9 kg

Související dokumenty

Výrobce produktu

Hodnocení zákazníků

Na našem webu sdílíme pouze recenze, které napsali skuteční zákazníci. Zveřejňujeme také negativní recenze a moderujeme je pouze v případě, že je to absolutně nezbytné kvůli jejich obsahu nebo stylu. Na této stránce si můžete přečíst naše podrobné zásady hodnocení a moderování.


2023.12.04

Otázky a odpovědi