Nástavec na plnění klobás pro mlýnek na maso GAMMO 12 - 20 mm
Výrobce: GAMMO EUROPE • Artikl: GMMF12-20
Výrobek je v podstatě nástavec na plnění klobás pro mlýnky na maso GAMMO 12. Pokud jsou všechny technické parametry (vnější průměr) shodné, lze pravděpodobně použít i s mlýnkem na maso velikosti 10 a 12 od jiného výrobce.
Přejít na celý popis produktu »
Záruka (firmy a organizace): 1 rok(y) •Záruka (spotřebitelé): 1 rok(y) • Země původu: N/A • Celní číslo: 39269097
Hodnocení zákazníků:
5 bod 2 na základě recenzí
Popis produktu
Nástavec na plnění klobás a jitrnic pro mlýnek na maso GAMMO 12 - 20 mm
Materiál: nerezová ocel
Průměr trubky u mlecí komory: 74mm
Průměr trubky u střevy: 20mm
Délka trubky: 123mm
Doporučujeme pro GAMMO 12!
Pro plnění klobás a jitrnic vyndejte nůž z mlecí komory a nechte v mlýnku největší řezný děrovaný kotouč (nejlepší jsou o průměru 18mm a 20mm)!
Parametry
Hmotnost netto |
|
0.2 kg |
Související produkty
GAMMO 12 Inox mlýnek na maso až 120kg/hod
6050 CZK(5000 CZK + DPH)
Řezný děrovaný kotouč pro GAMMO 12 mlýnek na maso 18mm
393 CZK(325 CZK + DPH)
Řezný děrovaný kotouč pro GAMMO 12 mlýnek na maso 20mm
393 CZK(325 CZK + DPH)
Nástavec na plnění klobás pro mlýnek na maso GAMMO 12 - 10 mm
242 CZK(200 CZK + DPH)
Výrobce produktu
Téměř 20 let zkušeností seskupených do jedné značky. Jméno GAMMO je zárukou, že si vyberete cenově dostupný a přitom vynikající produkt. Prodáváme pouze vyzkoušené a osvědčené produkty, které jsou vhodné pro použití v profesionálních kuchyních a za jejichž kvalitu přebíráme zodpovědnost. Produkty vlastní značky dodáváme rychle a v případě potřeby je rychle opravujeme vlastním servisním týmem.
GAMMO: vynikající poměr cena/výkon a testované produkty pro nezapomenutelné gastronomické zážitky!
Hodnocení zákazníků
Na našem webu sdílíme pouze recenze, které napsali skuteční zákazníci. Zveřejňujeme také negativní recenze a moderujeme je pouze v případě, že je to absolutně nezbytné kvůli jejich obsahu nebo stylu. Na této stránce si můžete přečíst naše podrobné zásady hodnocení a moderování.