Řezný děrovaný kotouč pro TRE SPADE TC-32 mlýnek na maso 14mm
Výrobce: FACEM - TRE SPADE • Artikl: F13274/IR
Záruka (firmy a organizace): 1 rok(y) •Záruka (spotřebitelé): 2 rok(y) • Země původu: Itálie • Celní číslo: 84389000 • EAN kód: 8024779006188
Hodnocení zákazníků:
5 bod 1 na základě recenzí
Popis produktu
Řezný děrovaný kotouč pro mlýnek na maso TRE SPADE TC-32, o průměru děr 14mm
Pro TRE SPADE nebo jiný mlýnek na maso TC-32
Materiál: nerezová ocel
Průměr: 99mm
Průměr středního otvoru u šneku: 13mm
Tloušťka materiálu: 11mm
Parametry
Hmotnost netto |
|
0.4 kg |
Výrobce produktu
Tři zkřížené meče („Tre Spade“) se poprvé objevily v roce 1894 jako motiv na italském mlýnku na kávu, který se zrodil ve stejné době jako italská kávová kultura. Po mlýncích na kávu rychle následovaly mlýnky na pepř – které jsou dodnes symbolickými produkty výrobce. Lepší, přesněji fungující a spolehlivější mlecí mechanismus zatím nebyl vynalezen.
Vzhledem k vysoké poptávce po mlecích hlavách má továrna od počátku 20. století vlastní kovoobráběcí závod, takže většina dílů, které tvoří jejich komerční produkty, je vyráběna ve vlastní režii.
Specialitou Tre Spade jsou produkty související se zpracováním masa, jako jsou mlýnky na maso, plničky a míchačky na maso, ale stále populárnější jsou také pasírovače na rajčata. Tyto produkty jsou vyráběny již desítky let k velké spokojenosti zákazníků, nikdy nepodlehli tlaku na snižování ceny výrobků levnými, ale nekvalitními komponenty.
Z jejich produktů stojí za zmínku vakuová balička Takaje, která svým světově unikátním designem dokáže odsávat vzduch nejen ze sáčků, ale i z běžných zednických zavařovacích sklenic. Tento produkt je také dobrým příkladem toho, co lze vytvořit, když inovativní tým staví na své vlastní minulosti a vytváří mistrovské dílo.
Hodnocení zákazníků
Na našem webu sdílíme pouze recenze, které napsali skuteční zákazníci. Zveřejňujeme také negativní recenze a moderujeme je pouze v případě, že je to absolutně nezbytné kvůli jejich obsahu nebo stylu. Na této stránce si můžete přečíst naše podrobné zásady hodnocení a moderování.
2023.01.10