GAMMO lis na hamburgery 130mm
Výrobce: GAMMO EUROPE • Artikl: WF-A130
Záruka (firmy a organizace): 1 rok(y) •Záruka (spotřebitelé): 2 rok(y) • Země původu: N/A • Celní číslo: 82100000
Hodnocení zákazníků:
5 bod 1 na základě recenzí
Popis produktu
GAMMO lis na hamburgery - 130 mm
Profesionální ruční lis na maso na hamburgery,. Skvělé pro tvarování masa, ryb, zeleniny.
Půměr: 130 mm
Materiál: nerezová ocel, slitina hliníku
Vestavěný úložný prostor pro hamburgerové papíry
Snadné dávkování
Snadné čištění
Kliknete sem pro další dostupné příslušenství!
Parametry
Šířka |
|
275 mm |
Hloubka |
|
230 mm |
Výška |
|
300 mm |
Hmotnost netto |
|
5.5 kg |
Související produkty
GAMMO hamburgerový papír 500 ks 130mm
333 CZK(275 CZK + DPH)
GAMMO grilovací špachtle
302 CZK(250 CZK + DPH)
Papírový sáček odolný proti mastnotě - novinový vzor - se 2 otevřenými stranami - 170x170 mm - 300 ks/balení
287 CZK(238 CZK + DPH)
Krabice na hamburgery z cukrové třtiny, kulatá - ø150x95 mm - 20 ks/balení
197 CZK(162 CZK + DPH)
GAMMO Hranolkovač
1966 CZK(1625 CZK + DPH)
MAXIMA 20 litrový ruční míchačka masa
4356 CZK(3600 CZK + DPH)
Obecná dodací lhůta: 4-5 týdnů
GAMMO stolní elektrická grilovací deska, hladká 54cm
3630 CZK(3000 CZK + DPH)
GAMMO 6 litrová elektrická fritéza
2208 CZK(1825 CZK + DPH)
Výrobce produktu
Téměř 20 let zkušeností seskupených do jedné značky. Jméno GAMMO je zárukou, že si vyberete cenově dostupný a přitom vynikající produkt. Prodáváme pouze vyzkoušené a osvědčené produkty, které jsou vhodné pro použití v profesionálních kuchyních a za jejichž kvalitu přebíráme zodpovědnost. Produkty vlastní značky dodáváme rychle a v případě potřeby je rychle opravujeme vlastním servisním týmem.
GAMMO: vynikající poměr cena/výkon a testované produkty pro nezapomenutelné gastronomické zážitky!
Hodnocení zákazníků
Na našem webu sdílíme pouze recenze, které napsali skuteční zákazníci. Zveřejňujeme také negativní recenze a moderujeme je pouze v případě, že je to absolutně nezbytné kvůli jejich obsahu nebo stylu. Na této stránce si můžete přečíst naše podrobné zásady hodnocení a moderování.
2023.08.03