gammo

kitchen & more

Zákaznický servis: +420-728-648-916
Otevírací doba: 08:00-16:00 (Po-Pá)

Proč potřebuji rýžovar? Proto!

2019. 06. 08.

Proč potřebuji rýžovar? Proto!

Autor tohoto článku také nesčetněkrát vyzkoušel klasické recepty jedna jednotka rýže, dvě jednotky vody a trocha soli nebo jedna jednotka rýže smažená a pak jedna a půl jednotky vody, ale nakonec rýže obvykle jen se slepí nebo je střed syrový a v nejhorším případě byl celý špatně spálený.
 
Ve srovnání s tím je naše práce s rýžovarem mnohem jednodušší. Prostě přidáme rýži, nalijeme vodu do stroje (bez odměřování, protože měřítko pomáhá), stiskneme tlačítko a pak čekáme, až stroj připraví rýži!
 
Jednou z největších výhod rýžovaru je, že prakticky eliminuje možnost chyby. Dá se na něm upravit a doladit tolik věcí, že je nakonec téměř nemožné, aby se něco pokazilo.
 
Nezáleží na tom, zda chcete vařit rýži hladkou nebo jasmínovou, případně nějaký méně známý druh rýže, jako je červená rýže, rýžovar – protože byl k tomuto účelu určen – bez problémů zvládne kteroukoli.
 
 
Ale s rýžovarem můžete udělat víc než jen vařenou rýži – a tady se tento malý stroj stává opravdu zajímavým! Jako kuchyňský nástroj jej lze použít stejně volně a kreativně jako pánev nebo vaflovač, ze kterého lze připravit horké sendviče, míchaná vajíčka nebo třeba pufovaný chléb.
 
S trochou soli, pepře, olivového oleje a kousku celého rajčete můžeme rýži udělat mnohem více vzrušující. Pokud ale chcete jít ještě dál a místo přílohy chcete připravit plnohodnotný pokrm, tak přidáním na kostičky nakrájené šunky, mrkve, žampionů, kukuřice a celeru získáte místo jednoduché vařené rýže ihned hotový oběd (vyplatí se udělat i sójovou omáčku s restovanou cibulkou). Kompletní recept a návod na přípravu najdete ve videu níže:

Pokud chcete spěchat do prvního obchodu koupit rýžovar, chápeme to, ale máme pro vás dobrou zprávu: nemusíte spěchat, elektrický rýžovar GAMMO si můžete objednat také online z našeho internetového obchodu, který vřele doporučujeme k vaření vajec, zeleniny a hřebenatek kromě rýže!